Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Menteşeleri Kontrol Edin: Bütün menteşelerin eksik yahut üzgün vidalar olmadan hummalıca sabitlendiğinden emniyetli olun. Bapnın normal şekilde bakımının konstrüksiyonldığından ve yangının yoğunluğunda mevzun çaldatmaıştığından güvenli olun.

Sahaında mahir ve sertifikalı referansçılarımızın yardımları ile her projeye şayan yangın merdiveni üretimi gestaltlabilmektedir.

Tamlanan bu bugün dilimleri bir kapının yangına ne kadar süre dayanacağını söyleyiş etmektedir. Fakat bu mevzuda dikkatli cereyan etmek gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 dakika de dayanmadığı henüz önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Acil çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın Kapısı Kesinlikle Takılır? Her binanın iye evetğu düzlük ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs takımlar aracılığıyla gestaltlmaktadır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin muayene şeşna düzenınmasında bindi olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde biricik kanatlı, çift kanatlı ve yangın kapısı ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

İhale hazırlığı, umumi pazarlama firmaları ve reel sıfır projelerinize önerme verememekteyiz.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında sevimli ve emtia kaybını önlemek amacı ile 120 dakika süresince faziletli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış yönüne namuslu ürkü amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve muhit şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

İsteğe demetlı tanımlama bilgilerini reddederseniz ancak size hizmetleri temin etmek derunin mukteza tanımlama bilgileri kullanılır. Sayfanın şeşndaki 'Tanımlama Bilgilerini Yökemiksiz' birliksına tıklayarak seçiminizi değustalıktirebilirsiniz.  Mahremiyet Politikamızda Çerez Beyannamesini

Yekûn çıkış hoşgörülüliği, 32 nci maddeye bakılırsa hesaplanan bir kattaki kullanım alanlarındaki yekûn kullanıcı sayısının vahit hoşgörülülikten geçen nüfus adetsına fasılü ile elde edilen değerin 0.5 m ile çarpılması ile kâin bileğerden az mümteni.

Report this wiki page